کد خبر 1703059
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰
اعتراض مس رفسنجان به اتفاقات داوری در لیگ برتر فوتبال

باشگاه مس رفسنجان به صورت رسمی به تغییر کمک داور ویدیویی دیدار خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین اعتراض کرد.

به گزارش مشرق از روابط عمومی این باشگاه، فدراسیون فوتبال در تصمیمی عجیب و در حالی که روز گذشته در سایت رسمی خود اسامی داوران برای دیدار خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین را اعلام کرده و برای این دیدار داور VAR در نظر گرفته بود به یکباره اعلام کرد این بازی بدون VAR برگزار خواهد شد و دیدار آلومینیوم اراک و سپاهان با کمک داور ویدیویی خواهد بود.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که نتیجه دیدار خیبر و شمش آذر تاثیر زیادی در وضعیت تیم‌های قعرنشین دارد و تیم‌های انتهای جدول در هفته پایانی باز هم باید مقابل یکدیگر قرار بگیرند.

از سوی دیگر در دیدار سپاهان و آلومینیوم تنها سپاهان است که در کورس قهرمانی قرار دارد و وضعیت در لیگ تثبیت شده است.

بنا به این گزارش چنین رفتارهایی با توجه به شائبه‌های مالکیتی دوباشگاه همچنین بازی رقبای تیم مس رفسنجان در هفته‌های آینده با آنها بیشتر ذهن باشگاه مس و هواداران را درگیر اتفاقات بیرون زمین می‌کند.

تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و نساجی مازندران از ساعت ۱۷ روز شنبه ۱۶ فروردین در یک بازی از هفته بیست و پنجم رقابت‌های لیگ برتر کشور به مصاف یکدیگر می‌روند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس